برای درست کردن شربت گل بنفشه به ازای هر یک لیوان آب سرد یک قاشق غذاخوری سرخالی گل بنفشه و دوقاشق غذاخوری شکر رو خوب آسیاب کنین و توی آب سرد بریزین.
مقدارشکر رو بنا به ذائقه ی خودتون کم یا زیاد کنین.
با چنگال خوب هم بزنین تاگلها کاملا رنگ بدن. حالا با استفاده از یه پارچه ی نخی تمیز شربتتون رو صاف کنین.
می بینین که رنگ آبی لاجوردی خیلیییی قشنگی داره. ولی رنگش فرّار هست و به مرور زمان کمرنگ میشه به خاطر حفظ رنگ زیباش اونو تازه به تازه درست کنین.
برای اینکه طعم شربتتون خوب باشه میتونین یه مقدار گلاب یا عرق بیدمشک بهش اضافه کنین.
اگر خواستین میتونین به رنگ ارغوانی هم درشون بیارین (شربت وسطی).
به این صورت که چند قطره آبلیمو یا سرکه داخل شربتتون بریزین ولی فقط چند قطره چون اگر زیاد باشه شربت رنگشو کاملا از دست میده


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها